Alumiinirakennusjärjestelmät

ALUMIINIRAKENNUSJÄRJESTELMÄT

Alumiinirakennusjärjestelmillä toteutetaan näyttäviä lasituksia ulko- ja sisätiloihin.

Täysalumiininen profiili säilyttää muotonsa sääolosuhteista riippumatta. Se on helppohoitoinen, tyylikäs ja pitkäaikainen vaihtoehto.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on käytettävissänne. Autamme löytämään kohteeseenne sopivan ratkaisun.

Alumiiniovet, -ikkunat ja -tuulikaapit

Alumiiniprofiilista valmistettu alumiiniovi on kevyt ja miellyttävä käyttää. Julkisiin kohteisiin tarjoamme sekä automaattiovia että perinteisiä ovia – huoltovapaasti.

Kotitalouksissa alumiiniovi muuntautuu asiakkaan toiveiden mukaan – suunnittele kotisi ulko-ovi juuri sinulle sopivaksi!

Profiilit voidaan viimeistellä RAL-värikartan sävyillä.

Alumiini-ikkuna on oikea valinta silloin, kun halutaan säästää energiaa. Tehokkaasti eristetyllä ikkunalla voidaan saavuttaa alle 0,8 W/m2K:n U-arvo.

Ratkaisulla on helppo luoda suuriakin lasipintoja, jotka päästävät runsaasti valoa sisään ja lisäävät asuinmukavuutta eliniäksi.

Tuulikaapeissa alumiinijärjestelmä on erinomainen ratkaisu. Se helpottaa kulkemista ja lisää turvallisuutta. Alumiiniovet voidaan varustaa automatiikalla, joka ottaa huomioon esimerkiksi liikuntarajoitteiset.

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen ovitoimituksen “avaimet käteen” -periaatteella. Huolehdimme vanhan oven purkutyöstä ja hoidamme uuden oven asennuksen siististi ja tehokkaasti. Tarvittaessa kokonaisuus sisältää lukitukset ja liittymälistoitukset.

Julkisivut ja katot

Julkisivujärjestelmillä voidaan toteuttaa erinäköisiä julkisivuja ja valokattoja. Järjestelmä mahdollistaa sekä suuret lasiaukot että rakennekorkeudet.

Suoritamme myös vanhojen kohteiden huolto- ja korjaustyöt.

Turvallisuutta on

  • tunne siitä, että koti on oikeasti turvallinen
  • ikkunat, jotka sulkeutuvat automaattisesti talosta poistuttaessa
  • ikkunanpuitteisiin piilotettu automatiikka
  • ikkunat ja ovet, joiden väliin ei voi jättää sormiaan
  • ikkunat ja ovet, jotka lukkiutuvat itsestään.